"Lāzerplastikas klīnika" bērniem veiks valsts apmaksātas manipulācijas

SIA Lāzerplastikas klīnika ir noslēgusi līgumu ar Veselības norēķinu centru par bezmaksas konsultāciju un lāzerprocedūru veikšanu bērniem līdz 18. gadu vecumam hemangiomas, pēcapdeguma rētu un pigmenta patoloģiju ārstēšanai.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

„Daudzi ģimenes ārsti nav informēti par konkrēto diagnožu ārstēšanas iespējām. Kā arī bieži tiek uzstādīta nepareiza diagnoze un līdz ar to netiek sekmēta arī ārstēšanas gaita. Bieži tiek pieļauta kļūda iesakot pacientiem gaidīt līdz bērns sasniegs gada vecumu. Lāzerplastikas klīnikas vairāk kā 10 gadu pieredze pierāda to, ka, jo ātrāk pacients griežas pie mūsu speciālistiem, jo ātrāk šī problēma tiek atrisināta. Mūsu klīnikā ir pašreiz Baltijā vienīgais lāzers Cutera, kas ļauj sasniegt maksimāli labus rezultātus hemangiomu ārstēšanā” skaidro klīnikas direktore Inese Vīziņa.

Inese Vīziņa piebilst, ka „nākot uz pieņemšanu līdzi ir jāņem ģimenes ārsta, pediatra vai ķirurga nosūtījums. Ģimenes ārsti bieži vien, pirms nākšanas uz mūsu klīniku, nosūta pacientu uz Bērnu Klīniskās Universitātes slimnīcu, taču tas nav nepieciešams. Uz ārstēšanu vai konsultāciju Lāzerplastikas klīnikā var nosūtīt pats ģimenes ārsts, jo klīnikā pieņem arī bērnu ķirurgi.”

SIA Lāzerplastikas klīnika ir pirmā savas nozares pārstāve Latvijā. Klīnika darbojas jau kopš 1999. gada, palīdzot pacientiem atgūt labu veselību un skaistu izskatu ar modernāko lāzertehnoloģiju palīdzību. Mūsu profesionāļu komanda ir sasniegusi augstu līmeni plastikas ķirurģijas pakalpojumu sniegšanā gan pieaugušajiem, gan bērniem.


SIA Lāzerplastikas klīnika, Baznīcas ielā 31, 3.st, Rīgā.
Kontakttālrunis: +371 67 295 066
E-pasts: info@lazerplastikasklinika.lv

www.lazerplastikasklinika.lv


 

Reklāma
Reklāma