Galdiņš vienam..? Libānā?!

​Libānas sabiedrība! Kultūras atšķirības nevar nepamanīt!Jau pirms braukšanas uz Libānu uzzināju dažus faktus, kas mazliet izbrīnīja. Piemēram, Libānā cilvēki neiet uz...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Libānas sabiedrība! Kultūras atšķirības nevar nepamanīt!

 

 

Jau pirms braukšanas uz Libānu uzzināju dažus faktus, kas mazliet izbrīnīja. Piemēram, Libānā cilvēki neiet uz restorāniem/ kafejnīcām vieni.. Ja Latvijā tas nav nekas īpašs, ka persona aiziet uz kafejnīcu un vienatnē paēd, tad te tas skaitās ļoti dīvaini. Arī uz lielveikaliem cilvēki pārsvarā dodas ar ģimenēm vai draugiem! Uz tradicionāliem restorāniem vai bāriem libāņi dodas pat baros! Tradicionālajos restorānos reti var redzēt divvietīgus galdus- pārsvarā tie ir gana lieli, lai pie tiem varētu sasēsties vismaz 4-8 cilvēki!

 

 

 

 

Savu bērnību pavadīju kādā skaistā Latvijas ciematā, kurā visi viens otru pazina, bērni spēlējās ar kaimiņu bērniem, kaimiņi brīvdienās bieži pavadīja kopā laiku, visi visu par visiem zināja, jo ciema vecākā gada gājuma cilvēki bija kā vietējā dzeltenā prese, kas gādāja par to, lai nekas netiktu palaists garām ..

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Ja jūs esat piedzīvojuši ko līdzīgu, tad dzīve Libānā būs gluži kā Deja Vu!

 

 

Galvaspilsēta vai mazs ciematiņš, Libānā cilvēki ..


Raksta turpinājums : https://sapniscitur.wordpress.com/2015/10/03/galdins-vienam-libana/

 

 

 

 

 


Raksts no bloga SapnisCitur.wordpress.com