Rimi aicina ziedot labdarības akcijai Labestības diena, dāvinot lilijas

Laikā no 24. maija līdz 6. jūnijam visos Rimi un Supernetto veikalos norit Labestības dienai veltīta kampaņa, kurā ikviens pircējs tiek aicināts dāvināt sev tuviem un mīļiem cilvēkiem lilijas. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šajā laikā par katru iegādāto akcijas liliju jebkurā Rimi veikalā visā Latvijā labdarības kampaņai un bērnu veselībai tiks ziedots 1 eiro.
 

“Darīt labus darbus un palīdzēt piepildīt lielus sapņus, kas mums liekas ikdienišķi, nemaz nav grūti, ja ceļā uz tiem varam iepriecināt arī sev tuvos un mīļos cilvēkus. Mēs varam kādu patīkami pārsteigt un sagādāt prieku pavisam negaidīti, dāvinot ziedus. Labestības dienas akcijas laikā dāvātās lilijas ir īpašas, jo palīdzēs kādam bērnam, lai viņa dzīve kļūtu pilnvērtīgāka. Rimi veikalos šis jau ir otrais ziedu dāvināšanas gads – pērn uzsākām akciju Eņģeļi pār Latviju ietvaros, kur no katras iegādātās orhidejas Rimi ziedoja 1 eiro smagi slimiem bērniem, tāpēc iesāktos labos darbus turpinām kā labu un sirsnīgu tradīciju,” saka Inga Bite, Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja.
 

Ikvienam pircējam Rimi un Supernetto veikalos kampaņas laikā ir iespēja izvēlēties sev kādu no divu krāsu smaržīgajām Oriental lilijām podiņos – baltas vai sārtas. Tās var atrast īpaši noformētos stendos ar akcijas Labestības diena atzīmi.

 

Lilijas daudzām tautām nozīmē brīvību un cerību, Senajā Ēģiptē tas ir bijis dzīvības simbols, jo tika uzskatīts, ka tām piemīt maģiskas īpašības – tās cilvēku padarot drosmīgāku, spēcīgāku, izturīgāku un uzticīgāku.

 

Labdarības kampaņas lilijas podiņos ir pieejamas visos Rimi un Supernetto veikalos visā Latvijā. To cena ir 4,99 eiro. 

Reklāma
Reklāma

Ziedot Labestības dienai iespējams arī Rimi un Supernetto veikalos, ziedojot Mans Rimi naudas uzkrājumu Rimi kioskos vai mājas lapā www.mansrimi.lv, kā arī zvanot pa tālruni 90006486 (maksa par zvanu 1,42 eiro).
 

LNT, Bērnu slimnīcas fonda, Rimi un Supernetto veikalu tīklu organizētā labdarības akcija Labestības diena aicina ikvienu palīdzēt kaut ar mazumiņu bērniem, kuriem ir kustību traucējumi. Šogad īpaši uz sabiedrības palīdzību cer Markuss, Kaspars, Monta un Katrīna – lai nodrošinātu bērniem iespēju izveseļoties, nepieciešami 80 000 eiro. 29. maijā plkst. 21:00 tiešraidē  kanālos LNT un TVPlay tiks pārraidīts sirsnīgs Labestības dienas koncerts, kurā ikviens var piedalīties un palīdzēt piepildīt kāda bērna sapni.