Dāvanu ceļvedis lieliem un maziem

Ziemassvētki ir ne tikai sirsnīgi kopā būšanas svētki, bet arī dāvanu laiks. Jā, jo arī dāvanu saņemšanas un dāvināšana rada skaistus brīžus ģimenē. Saviem mīļajiem vēlamies dot ko kvalitatīvu, praktisku un skaistu. Ieskaties mūsu izveidotajā dāvanu ceļvedī, kur atradīsi ko noderīgi gan mazam bebītim, gan viņa lielajiem brāļiem un māsām, kā arī vecākiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pingas.lv ir Liepiņu ģimenes uzņēmums. Kamēr bērni ir skolā un bērnudārzā, tikmēr vecāki ir darbā - veikalā LIEPIŅMĀJA (Ģenerāļa Radziņa krastmala 29, Rīga (ieeja no Jēzusbaznīcas ielas)).

"Mūsu darba laiks ir pakārtots bērniem un ģimenei - darbi, pulciņi, koncerti un brīvlaiki. Brīvdienās mēs nestrādājam, jo tas ir īpašs laiks, ko pavadām ar puikām. Tā mēs kopā slinkojam, ceļam sapņu pilis un mājas, spēlējam spēles, apmeklējam kino, kāpjam kalnos, braucam tuvākos un tālāko ceļojumos, izzinām pasauli. Lielāko daļu veikalu produktu mēs pārbaudām uz saviem bērniem- atsauksmes ir  dažādas un ļoti reālas. Ja jums ir šaubas vai nepieciešama konsultācija par kāda produkta izvēli, nāciet uz veikalu parunāties," stāsta Pingas.lv veikala īpašnieks Madars Liepiņš.

Lomu spēles trīsgadniekiem
Trīs un arī divu gadu vecām meitenēm, kā arī puišiem sāk interesēt dažādas lomu spēles. Leļļu māja Ollie Ella Holdie House ir viegla mājiņa, kas ražota no neapstrādāta bērza, tai ir ērts rokturis, lai bērns pats to varētu pārnest no vienas vietas uz citu. Māju var papildināt ar skaistām mēbelēm un rotaļāties ar Olli Ella Holdie Folk lellēm.

Mazie priecāsies arī par īstu Maileg peļu valstību. Pelītēm var izveidot īpašu mājiņu, kas papildināta ar visdažādākajām mēbelēm un sadzīves piederumiem. Gan lielajām, gan mazajām pelēm pieejams arī apģērbs.

Dāvana mazulim
Skaista un noderīga dāvana nesen dzimušam bērniņam viņa pirmajos Ziemassvētkos ir Elodie Details priekšauti, knupīsi, knupīšu turētāji, kā arī mīļmantiņas, autiņi un dvieļi.

Tāpat vecāki, kā arī bērni novērtēs dāņu zīmola Done by Deer traukus un galda piederumus, kas ražoti no kvalitatīva melamīna un nesatur formaldehīdus. Trauki, kas domāti speciāli mazulim palīdzēs ātrāk apgūt ēšanu patstāvīgi, kā arī ja tie nokritīs zemē, tad tie uzreiz nesaplīsīs. Šos produktus var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. 

Aktīvam viengadniekam
Lielisks pārvietošanās līdzeklis ir Highwaykick skrejritenis, kas ir ideāls sabiedrotais bērniem no 1 līdz 5 gadu vecumam. Tā stabilitāte mazākajiem skrējējiem dod iespēju pārvietoties droši un komfortabli. Patentētais drošības balsts sniedz papildus drošību. Un kas ir lielākais pluss - transformējams ar vienu klikšķi un nav nepieciešami papildu instrumenti.

Leļļu rati ar auduma lelli 1,5 gadu veciem bērniem 
Olli Ella Strolley leļļu rati ir ar pītu grozu, kurus iespējams transformēt no kulbu ratiem uz sēžamajiem. Rati ir piemēroti dažādām aktivitātēm - spēles ar lellēm, dažādu rotaļlietu pārvietošana, došanās iepirkšanās. 


Ratos var likt lelli, kura par sevi saka: "Labdien, es esmu Dinkum lelle - mīlestības un brīnumu pilna!" Lelles var izģērbs, saģērbt un veidot matus, tām kustās galva, rokas un kājas. Lelles ķermenis ražotas no mīkstas 100% kokvilnas, bet kurpes no BPA & Ftalātu nesaturoša PVC.


Dāvanu čemodāns ceļotājam
Noderīga un eleganta dāvana ir Olli Ella bērnu ceļojumu koferi See-Ya. Tas paredzēts bērniem no 2 līdz 6 gadiem. Koferis ir lielisks ne tikai ceļojumiem, bet arī lieliski iederēsies bērnu istabas interjerā dažādu dārgumu un rotaļlietu uzglabāšanai. Ceļojumu koferis ir ar izvelkamu rokturi vieglākai pārvietošanai un elastīgām jostām mīļmantiņu nostiprināšanai. 


Zinātkāriem piecgadniekiem
Neparastas un aizraujošas ir Londji firmas puzles. Puzles ir ražotas no pārstrādāta kartona un papīra. Dažādās puzlēs var iepazīt Eiropu, pasauli, "izceļot" saules sistēmu, kā arī ar īpašām lēcām ieraudzīt dinozaurus.

Praktiska un kvalitatīva dāvana gan pieaugušajiem, gan bērniem
Mūsdienās arvien biežāk mēdzam ēst ārpus mājas un kāpēc gan to nedarīt ar elegantiem traukiem, kas ieguvuši 2 dizaina balvas. Franču zīmola Monbento pusdienu kārbas ir ar diviem hermētiskiem nodalījumiem, tos var lietot mikroviļņu krāsnī, likt trauku mazgājamajā mašīnā un arī saldētavā. Ražoti no PBT, augstas kvalitātes izturīgas plastmasas. Trauki ir droši, nesatur BPA, BPS, kārbas TÜV un SGS laboratorijās ieguvušas LFGB un FDA sertifikātus.

Pingas.lv - Ģenerāļa Radziņa krastmala 29, Rīga (ieeja no Jēzusbaznīcas ielas).

Meklē:
Pingas.lv
Facebook.com/Pingas.lv
Instagram.com/liepinmaja/